vineri, 20 decembrie 2013

16 Decembrie 2013

        Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” din Ploieşti a răspuns invitaţiei Primăriei municipiului Ploieşti de a participa la acţiunea de împodobire a brăduţilor de Crăciun, activitate inclusă în programul organizat cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.
       Şcoala noastră a fost reprezentată de un grup de 14 elevi, membrii corului şcolii, însoţiţi de doamna profesor de ed. muzicală Stanciu – Mazilu Nicola.
       Ajuns la locul destinat acestei frumoase acţiuni, grupul a primit cu multă bucurie brăduţul şcolii noastre şi cu emoţie, alături de ceilalţi participanţi, a început împodobirea acestuia. Progresiv, brăduţul prinde culoare şi viaţă, încărcându-se de mult aşteptatul Spirit al Crăciunului, susţinut şi de vibraţia caldă şi angelică a colindelor cântate de copii.
       Nu putem spune că brăduţul nostru este cel mai frumos, pentru că toţi sunt foarte frumoşi gândindu-ne numai la mesajul pe care îl transmit, dar putem afirma că fiecare crenguţă, pe lângă ornamentele aşezate cu multă emoţie şi nerăbdare, a fost încărcată cu toată dragostea noastră pentru Crăciun, dragoste pe care vrem să o dăruim tuturor.
       Prin micul grup participant, Şcoala noastră, „G. E. Palade” vă transmite din suflet mesajul sărbătoresc „La mulţi ani!”, să aveţi parte de un Crăcin fericit alături de cei dragi şi un An Nou cu sănătate şi belşug.  
       Aşadar, vă invităm să vizitaţi expoziţia Brăduţilor de Crăciun de pe Aleea Teatrului şi să vă bucuraţi de frumoasa privelişte care încălzeşte ochii şi sufletul.     
                                                                                             Prof. ed. muzicală Nicola Stanciu - Mazilu